Oct
14
2009

Laatste dag Sarajevo

Skyline SarajevoWe zijn ons hostel (HCC) uitgezet. Ik kan ze niet ongelijk geven. Marleen snurkte zo hard dat de overige gasten er niet van konden slapen. Half Sarajevo dacht dat de Serven weer aanvielen en bij die gedachte rende ze met zijn alle met een schep richting het vliegveld om de tunnel een nieuw leven in te blazen. Gelukkig was er nog een hostel die ons wilde opnemen. Nadat we onze spullen dar gedropt hadden zijn we als een gek twee treintickets gaan kopen. Nog steeds werden we door iedere Sarejevaan aangekeken vanwege het snurkgedrag van Marleen. Ik vermoedde dat het inmiddels al regionaal nieuws was en hoopte dat het nieuws Mostar nog niet had bereikt. Mostar is namelijk de volgende bestemming. Nog even de skyline van Sarajevo op de foto zetten en een snelle hap bij To be or not to be (beste eettent van Sarajevo)voordat we vroeg ons bed in duiken.

05.15…..OPSTAAN!

Voordat ik mijn ogen open had liep ik al op straat. Ik heb altijd al van vroeg opstaan mijn specialiteit willen maken. Nooit gelukt, ook niet vandaag. De bakker is open. Heerlijk om verse broodjes te halen hoewel mijn hele lichaam nog in slaapstand is en dus geen zin heeft in al dat lekkers maar mijn hoofd verteld me dat ik dit later in de ochtend nodig heb. Via de tram naar het enorm station wat zo uit de tijd van het communisme komt. Via het station de nog donkere trein in. Als de nachttrein vanuit Zagreb het station binnen komt, vertrekken wij. Goodbye Sarajevo. Misschien niet de mooste stad maar miss Sarajevo heeft een enorme indruk achter gelaten. Ik zou bijna zeggen dat ze verdient om bezocht te worden.

Next stop MOSTAR

Skyline Sarajevo sunset met Robin

Turkije filter

Written by Robin in: Europa | Tags: ,

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Template: TheBuckmaker.com Blogging Themes | Hosting Free, Wasser trinken