Feb
05
2011

Eastbound and back

boek: eastbound

11 maanden, 19 landen, 75 steden, 38 treinen, 35.000 kilometer
in 1 cirkel door Eurasië.

In onze dromen zitten we nog dagelijks in de trein of lopen we over de straten van een willekeurige stad. Het is precies 5 maanden geleden dat wij weer ´landen´ met de trein in het mooie Amsterdam. De afgelopen weken hebben we onze reis herbeleefd door aan ons boek te werken. Alle verhalen van onze webblog hebben we gebundeld in een boek, geïllustreerd met de bijbehorende foto´s. Nu kunnen we elke dag terugbladeren en denken aan een fantastische ervaring.

Jullie reacties op de verhalen en het mee-leven met onze reis heeft ons veel steun gegeven. Bij deze willen wij jullie allemaal erg bedanken hiervoor! We hebben met veel plezier onze belevennissen met jullie willen delen.

Inmiddels hebben we allebei een leuke baan gevonden. We hebben iedereen weer begroet en zijn gewend aan het Nederlandse leventje. We gaan de reis Eastbound eens goed laten bezinken maar stiekem fantaseren we wat ons volgende avontuur kan worden.

amsterdam, 5 september 2010

amsterdam, 5 september 2010

Written by Marleen in: Europa | Tags: ,

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Template: TheBuckmaker.com Blogging Themes | Hosting Free, Wasser trinken