Aug
28
2009

Mail list

email:

Aanmelden   Afmelden

Written by Robin in: |

19 Comments »

 • Hans en Greetje Abma says:

  wij wensen jullie een goeie reis en willen graag op de hoogte blijven

 • André en Luzanne says:

  Robin, Marleen,

  Bedankt voor jullie antwoord.
  Wij hebben ons opgegeven op jullie maillist.
  We zullen jullie ervaringen dus ook volgen.
  Nogmaals hele goede reis toegewenst.

  André en Luzanne.

 • Dieneke en Nico says:

  Lieve Marleen en Robin,
  ook van ons een hele goede reis toegewenst. We hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven. Blijf gezond en geniet ervan. Morgen krijgen jullie nog een afscheidszoen van ons.

  Dien & Nico

 • Ninke says:

  Beste reizigers! De kop is eraf, de eerste rit zit erop. Aan de foto’s en verhalen te zien geen verkeerd begin! Met jullie huisje gaat het prima, Jits komt er dit weekend bij, dus dan begint de pret. Heel veel plezier verder en we horen snel weer van jullie, x x Ninke

 • Sharon says:

  Darlings!!
  Wat een geweldige verhalen nu al!!
  Goed te horen dat jullie het naar je zin hebben…geniet van alles!!
  Kus van Sharon

 • Dien says:

  Ik ben benieuwd naar de treinreis van gisteren.
  Hoe is het in SARAJEVO?
  liefs Mam

 • Karen says:

  hoi schoonzus en broertje,
  hoe gaat het daar? al lekker bruin? wel goed insmeren he!
  Heb vanuit Berkhout al een verslag gekregen van jullie skype-date dus ben weer op de hoogte. Van het weekend komt pap ons even helpen installeren op onze laptop dus mogen jullie ons ook eens skypen ;-)
  liefs K

 • judith de wildt says:

  LIeve Marleen & Robin
  Hi Ik ben net thuis naar mijn adventuren en ging door de mails kijken van de laatse tijd. Wat leuk dat Ik jullie berichht tegen kwam. De plannen lijken geweldig en de eerste bericht heel positive. Ik zal zeggen geniet er 100% van en Ik verheug mij op jullie toekomstige berichten
  Veel liefs
  Judith

 • Taco, Marjan, Michel, Nick says:

  Hoi Marleen en Robin,
  Wij wensen jullie een hele goede reis en geniet van alle ervaringen die jullie opdoen! Namens je ‘oude’ buren, groetjes, Taco, Marjan, Michel en Nick Bakker.

 • Fred van Duijkeren says:

  Hi Robin,
  Ik had al gedacht dat je die trip van julie goed zou regelen en het bewijs is al geleverd. Perfecte website, leuke foto’s en natuurlijk een maf goede reisroute. Gek idee dat je het komende jaar niet in het doel staat, maar de keus is natuurlijk wel makkelijk als het gaat tussen dat stukje gras onder de lat en het stukje gras tussen Nederland en het Verre Oosten. Zoals je misschien al gehoord hebt zitten we nog steeds op maximale punten, hoewel de laatste wedstrijd tegen OFC maar net met 3-4 in ons voordeel uitpakte. Het bloed zat nog net niet op mijn shirt, maar het was keihard werken. Nou ja, daar betaal je tenslotte contributie voor. Marcel vervangt je op zijn oude vertrouwde manier: rolletjes en terugspeelballen zijn levensgevaarlijk, snoeiharde ballen in de kruising tikt ie net over. Overigens blijft het lachen met iedereen en dat is toch wel de kracht van dit team. Af en toe houden onze Egyptische vrienden een interne vergadering op het veld, waar gelukkig niemand wat van begrijpt. Gelukkig wordt dat dan regelmatig opgevolgd door maar weer eens een kegel van Mo of een subtiel hakje van Saet waar een keeper totaal geen kijk op heeft. Enfin, niets nieuws onder de zon hier, maar ik hou je wel op de hoogte. Veel plezier daar samen met je vriendin en je weet het: doe geen dingen die je niet kan, want voor je het weet ligt ie in het netje!
  Hartelijke groet,
  Fred

 • Ka says:

  hi,
  vanavond weer even met plezier jullie verslagen gelezen! moet toch echt zeggen dat ik verrast ben door jullie eigen schrijfstijl, jullie hebben talent! zit soms gewoon hardop te lachen in mijn eentje achter de laptop ;-) waar zo’n reis toch niet goed voor is! dus ik zou zo zeggen: ga zo door!
  liefs K

 • Seniha says:

  hi,
  hoe is het met jullie Robin en Marleen?
  Mooie foto’s en mooie plekken.
  Kussjes Senihaaa

 • Dick en Wieneke says:

  Hallo Folks,
  Vol interesse lees ik jullie berichtjes en belevenissen door. Geweldig! Zo’n 40 jaar geleden versleten onze ouders ons voor gek zo’n reis naar Macedonie te maken. Wat kun je er allemaal tegenkomen? En nu? Jullie gaan weer verder en big avontuur beleven. Geniet ervan….

 • na veel proberen ben ik nu reuze benieuwd oftlukt. wat maken jullie veel mee. is het ook nog gelukt met coach surfing? alleen maar leuke dingen gebeurt of? heb ik weer iets geks gedaan of hebben jullie die enge filmpjes er tussen gefrommeld?ik haat anagonda,s vooral die grote. die engerds heb je hier niet in spanje {gelukkig} ik ga kijken of jullie weer iets leuks meegemaakt hebben. dikke pakkerd voor allebei van je tgerda en ojan

 • marcel says:

  hai Robin,

  je vermaakt je welzien ik.
  je mist wel de topwedstrijden we hebben gisteren van de medekoploper gewonnen met 2-5 onze buuren tog.
  ze waren zwaar aan geslagen dat wij gewonnen hadden,dus als je op tijdt terug bent kan je mischien mog een klein feestje vieren hahahhaa.

  maar geniet maar van je vakantie

 • jessie says:

  Haaai Marleen en Robin,

  gaat goed met jullie zo te zien!!
  Mag ik jullie complimenteren met de foto’s. ik vind ze echt onwijs mooi. heel professioneel maaar volgens mij hebben jullie een dijk van een camera, kan niet anders! ga zo door! En Robin, je schrijft echt ontzettend leuk, daar heb je gevoel voor!
  nog ff nieuwtje, ik moet het kwijt, Jessie is zwanger!! zijn jullie terug voor 23 mei? dan ben ik uitgerekend!!!
  dikke kus jessie!!

 • Sharon says:

  Wow wat een natuurwonders op de foto’s!! Hebben jullie een beetje een Kerst-gevoel ervaren??
  Heel gezellig uiteinde alvast daar!!

  Dikke Zoen Sharon

 • Seniha says:

  Gelukkige nieuwjaar Ro&Marleen..

 • Jenny and Paul Andrews says:

  Hello Marleen and Robin,
  How are you both? We are in Ireland now! We started our 12th month of travel a few days ago so it won’t be long now before we are heading home. It has been an amazing year. We hope you are both doing well! Your website is wonderful. Great pictures! Take good care! It was great meeting you in Agra.
  -Jenny and Paul

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Template: TheBuckmaker.com Blogging Themes | Hosting Free, Wasser trinken